THE SKY IS YOURCE: JASPER

Header Jasper Mors

Optimistisch, down to earth en open… dat is Jasper. Sales zit hem in het bloed, hij is begaan met andere mensen en natuur en stilzitten kan hij niet zo goed. Zijn ambities zijn groot, zeker ook binnen Yource!

Meet Jasper
Jasper doet graag zo veel mogelijk tegelijkertijd. Zo deed hij niet alleen een opleiding Hotel en Event Management, hij volgde ook twee minors, speelde in een bandje en had diverse bijbaantjes in sales en social media. Daarnaast sport hij veel, spreekt hij regelmatig af met zijn vrienden en hij kijkt graag documentaires. En oh ja, hij runt ook zijn eigen eco-friendly kledinglijn. Toch bleek er nog ruimte voor een extra bijbaan en zo begon zijn carrière bij Yource…

"MET HET LATEN ZIEN DAT JE HET KAN EN WAT BRUTALITEIT KOM JE VER!"

Crew Guide - augustus 2018
‘’De Crew Manager stond hier zeker voor open. Een maand na mijn start bij Yource mocht ik coachingstaken overnemen. Zo maakte ik roosters, nam de instroomtraining op me en optimaliseerde bestaande trainingen op basis van kwaliteitsmonitoring. Daarnaast kon ik vanwege mijn theoretische kennis over marketing en overtuigingstechnieken anderen helpen hun gesprekken bij te schaven.

Toen brak Corona uit… Niet leuk, maar voor mijn functie als guide gunstig: die nam een vogelvlucht toen ik werd gevraagd om bij te springen in Amersfoort. Naast het reguliere takenpakket dat vanuit huis werd georganiseerd, hoorde de bezorging van desktops bij mensen thuis ook bij de dagelijkse activiteiten. Het was echt alle hens aan dek, wat een enorme operatie!"

Crew Manager - april 2021

‘’Het was een logische stap om van Crew Guide door te groeien naar Crew Manager. Samen met de Delivery Manager startten we een traject waarin ik werd klaargestoomd voor de nieuwe functie. Al voordat dit traject goed en wel was afgerond, werd ik gevraagd om in Amersfoort te starten als Crew Manager. Bij Yource hoeft niet alles volgens de gebaande paden te gaan, ze staan open voor versnelling of verandering als jij daar klaar voor blijkt te zijn.

De eerste week als Crew Manager voelde voor mij als een warm bad: leuk team, goed opleidingstraject en veel uitdaging. Ik houd van de diepgang in het werk en het nauwe contact dat we met de partners hebben. Ook de diversiteit binnen het project spreekt mij aan. Dit is interessanter voor de Crew Members en daardoor is voor mij de uitdaging ook een stuk groter.’’

"BIJ YOURCE HOEFT NIET ALLES VOLGENS DE GEBAANDE PADEN TE GAAN, ZE STAAN OPEN VOOR VERSNELLING OF VERANDERING ALS JIJ VOOR KLAAR BLIJKT TE ZIJN."

En nu? - Augustus 2021
‘’Op dit moment ben ik blij waar ik sta maar ik kijk altijd vooruit! Yource heeft zich tijdens de pandemie bewezen als een sterke organisatie, die tegelijkertijd open staat voor verandering en ontwikkeling. Ik hou ervan om te leren, te groeien en mijzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Daarnaast vind ik het zien groeien van anderen erg leuk. Members écht iets leren waar ze de rest van hun leven nog iets aan hebben. Dat is toch mooi?

Kort geleden heb ik gevraagd naar de mogelijkheden voor bijscholing. Als Guide en Manager ben je continu met het gedrag van anderen bezig: van collega’s en die van de klant. Heel interessant hoe je mensen tot bepaalde acties kan brengen met een passende communicatiestijl. Het lijkt me niet alleen voor mijzelf, maar ook zeker voor Yource, nuttig om mij op dit vlak verder te ontwikkelen. Mijn leidinggevende staat open voor dit plan.

Ik zal dus zeker nog een tijdje bij Yource blijven! Misschien wel ooit op het hoofdkantoor op de marketingafdeling, of misschien wel als recruiter? Een heel andere tak van sport, waar ook veel te leren valt. Je hoort het, ik sta overal voor open en ik hou ervan om slimmer te worden. In de afgelopen jaren heb ik meer kunnen leren dan tijdens mijn studietijd!’’

Footer Jasper