THE SKY IS YOURCE THROWBACK: ESTHER

Throwback The Sky is Yource

Een paar maanden geleden interviewden we collega Esther die binnen Yource ook wel ‘moeder gans’ wordt genoemd. In 2021 maakte ze een carrièreswitch en werd Recruiter. We zochten de zorgzame en positieve Esther weer op! Hoe gaat het nu met haar?

Hoe gaat het met je?
‘’Het gaat oprecht goed met me. Sinds september 2021 ben ik Recruiter bij Yource. Ik wist dat als ik de overstap van Crew Guide naar deze functie zou maken, de werkdynamiek in mijn rol anders werd. Nu ik al een paar maanden als Recruiter werk, kan ik bevestigen dat mijn gevoel juist was.’’

Hoe bevalt je nieuwe rol?
‘’Fantastisch! De keuze om Recruiter te worden was een goede keuze. Ik zit op m’n plek en the pressure is on, maar: hoe hoger de druk, hoe beter ik presteer. Dat is een rode draad in mijn leven. Ik heb ontzettend veel bijgeleerd in een hele korte tijd en ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. In mijn zoektocht nam ik contact op met collega’s waarvan ik wist dat zij konden helpen. Aan hen vroeg ik: ‘Wat is er nog meer mogelijk bij Yource?’ Ik heb deuren opengeduwd die op een kier stonden.’’

Wat is de mooiste herinnering aan vorig jaar?  
‘’Toen ik in september als Recruiter begon, dacht ik: ik ga rustig van alles leren. Maar in die paar maanden dat ik Recruiter ben, zijn er al een paar dingen in mijn rol veranderd. Ik was Recruiter voor een van onze Partners binnen de telecombranche. Mijn Business Manager benaderde mij in november en vroeg of ik kon ondersteunen bij een andere Partner van Yource. Natuurlijk wilde ik dat! Zelf had ik er nooit bij stilgestaan om voor een andere Partner aan de slag te gaan. Ik dacht dat die plek naar iemand met meer ervaring zou gaan, maar hier dacht mijn Business Manager anders over. Zij zag welke capaciteiten ik heb en waar mijn kracht ligt. Het allerleukste vind ik dat ik de medewerkers binnen mijn nieuwe team kan helpen, ondersteunen en meenemen.” 

Wat is je wens voor het nieuwe jaar? 
‘’Mijn wens is dat ik steeds beter word in mijn rol. Hopelijk kan ik aan het eind van dit jaar het traject ingaan voor Senior Recruiter. Daarnaast hoop ik dat ik nieuwe collega’s kennis kan laten maken met deze organisatie. Die energie die ik hier krijg, wil ik doorgeven aan een ander! Yource is een tof bedrijf en recruitment is leuk!’’

Wil je nog iets met ons delen? 
‘’Weet dat je bij Yource jezelf kan en mag zijn. Zit je op je plek in jouw huidige functie? Prima! Blijf altijd dicht bij jezelf en doe dingen waar jij gelukkig van wordt. Het leven is te kort om niet de dingen te doen die je leuk vindt, the sky is Yource!’’

We zijn blij om te lezen dat het goed met je gaat Esther. We weten zeker dat jij nog véél mooie moves zult maken binnen de organisatie. Ga zo door en bedankt voor jouw motiverende woorden! 

Wil jij het hele verhaal van Esther over haar carrièreswitch nog even teruglezen? Of heeft het verhaal van Esther jou nu al zo geïnspireerd en wil je ook werken bij Yource? We’re here for you! Check onze vacatures en de verschillende mogelijkheden die wij bieden.