THE SKY IS YOURCE THROWBACK: JASPER

Throwback

Ken je onze down to earth en optimistische collega Jasper nog? Een paar maanden geleden interviewden we deze busy bee die bij Yource werkt én ook een eigen kledinglijn heeft. Ben jij ook zo benieuwd hoe het nu met Jasper gaat? We zochten hem weer op om dat te vragen!  

Hoe gaat het met je?

‘’Het zijn drukke tijden, maar ik maak er het beste van. Ik kom net terug uit Turkije waar ik de afgelopen dagen nieuwe medewerkers heb ingewerkt en een training gesprekstechnieken heb gegeven. Mijn leidinggevende gaf aan dat er een collega naar Turkije ging voor een training. Tijdens dit gesprek deed ik een voorstel vanuit mijn rol als Crew Manager. Ik gaf aan dat ik met mijn kennis en achtergrond ook een bijdrage kon leveren aan het inwerktraject. Binnen twee weken zat ik in het vliegtuig naar Turkije!’’

Je bent bij Yource begonnen als Crew Member, daarna werd je Crew Guide en nu ben je Crew Manager. Heb je ambities om in een nieuwe rol aan de slag te gaan?
‘’Ik wil heel graag doorgroeien en hoe leuk ik het werk als Crew Manager ook vind, denk ik dat ik over een paar jaar wel in een andere rol werkzaam ben. Ik heb een achtergrond in marketing en ik vind het tof om vanuit die kant naar onze business te kijken. Wat kan er anders? Welke trajecten kunnen we starten? Met mijn eigen onderneming ben ik ook bezig met dit soort vraagstukken. Wie weet kan ik in de toekomst bij Yource met dit soort processen meedenken.’’

In het vorige interview gaf je aan dat je ervan houdt om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen: heb je de afgelopen tijd wat nieuws geleerd?
‘’Elke dag leer ik wel iets nieuws, dus er is niet één ding dat ik specifiek kan benoemen. De afgelopen maanden ben ik veel bezig geweest met de ontwikkeling van Members. Toen ik Crew Guide was gaf ik ook instroomtrainingen. Verder ben ik assertiever geworden en zoek ik collega’s op voor interne projecten. Zo ben ik een paar weken geleden naar de studio gegaan voor voice-over opnames voor nieuw leermateriaal!’’

Heb je de afgelopen maanden dingen meegemaakt waar je trots op bent?
‘’Ik denk dat de reis naar Turkije wel een highlight was. Ik had niet verwacht dat ik binnen twee weken nadat ik dit had besproken, in het vliegtuig zou zitten. Wie weet dat ik in de toekomst nog eens naar de vestigingen in Spanje en/of Suriname kan om mijn bijdrage te leveren bij het inwerktraject van nieuwe collega’s.’’

Wil je nog iets met jouw Yource collega’s (of werkzoekenden) delen?
‘’Voor de mensen die nog op zoek zijn naar een baan: lijkt het jou leuk om mensen te helpen? Zoek dan een baan binnen klantcontact! Verder wil ik een compliment geven aan mijn collega’s. We wisten de afgelopen tijd alles draaiende te houden. Dat was zo nu en dan een uitdaging vanwege het thuiswerken. Maar: onze teamspirit is er nog steeds. Een groot compliment voor jullie aanpassingsvermogen en de samenwerking op afstand!’’

Bedankt voor het fijne gesprek en de mooie boodschap aan jouw collega’s Jasper! We zijn blij om te zien dat het goed met je gaat en dat je met jouw instelling om te blijven groeien op zoek gaat naar nieuwe kansen en mogelijkheden binnen de organisatie! 👍

Lees het inspirerende verhaal van Jasper terug. Of wil net als Jasper aan de slag in een leuke rol bij Yource? Dat kan! Bij Yource vind je namelijk een veelzijdig aanbod aan vacatures en zijn er diverse mogelijkheden om door te groeien. Zie jij een match? Solliciteer dan direct!